LCD Power Ranking uge 2

LCD Power Ranking uge 2 - Af Simon:


Uge to af LCD er netop rundet af, og det betyder altså at alle holdende nu har spillet deres første to set af kampe, og derfor skulle vi gerne begynde at se rangeringen af holdende tage form. I denne forbindelse har jeg fået mulighed for at snakke med to spillere, midlaneren fra Good Game eSports, Disney Sent Me, midlaneren fra SuperNova Red, Vivi. Begge af disse spillere har givet et bud på hvordan de mener holdende indtil videre har spillet, samt hvor de på trods af standings ville rangere dem. Dette betyder altså at denne power ranking ikke reflekter hvilke hold de forventer vil vinde sæson, komme i play-offs eller andet, men blot reflektere deres formodning om holdendes relative styrke i udgangen af uge 2.


Da jeg satte mig for at snakke med Disney var han ret enig med sig selv om, hvem der var de klare top 3 hold lige nu, han rangerede dem som følgende; Singularity, Roligan og GGE. Han mente at disse hold indbyrdes formede toppen af learderboardet. Dette begrunder han i, at disse tre hold er stærke både individuelt, men også som hold hvor de har god holdsynergi. Når det er sagt er han dog stadig nødt til at indrømme at Singularity har fordelen i team koordination.

Samtidig mener Disney dog også at ”the middle of the pack” er lidt svære at kalde, da han ikke helt har set nok af de hold. Dog placerede han dem i rækkefølgende; SuperNova, Solidarity, Horsens E-Sports. Han synes disse tre hold ligger relativt tæt, hvor SuperNova dog har fordelen i team fights som er en vigtig del af nuværende meta. Fordelen går dog til Solidarity i mechanics ud af disse tre, hvor Horsens e-Sports, på trods af deres svagere mechanical laners, stadig kan få sat nogle okay plays op, men de er dog nødt til at øve sig på deres evne til at snowball, da det er en af de ting der kostede dem en del i deres game mod GGE.

Til sidst placerer han Sørby på syvende pladsen og Tricked Academy på ottende. Fra Sørbys side har han simpelthen ikke set nok til at kunne placere dem højere, specielt med deres nye lineup, men tror dog der er plads til forbedring i deres overall gameplay, mens han ved Tricked Academy stadig kigger efter hvem der vil fylde skoene fra de spillere som forlod holdet mellem sæsonerne.


Vivis power ranking ligner Disneys på mange måder, og som de fleste nok også har gjort, vælger Vivi at placere Singularity på en første plads, han udtaler sig at de overall er supergode spillere som har spillet meget sammen, og derfor har teamplayet on point. På en andenplads har han valgt at have Roligan, igen siger han at disse er supergode individuelle spillere, og har en rigtig god shotcaller i Kidun, dog har de ikke den samme hold synergi som Singularity har opbygget. Tredje pladsen var den Vivi havde sværest ved at udpege, han har nemlig splittet denne mellem Good Game eSports og SuperNova. Han mener at SuperNova, som er holdet han selv spiller for, har nogle spillere der på et individuelt niveau godt kan forblive relevante mod de andre hold, samtidig har de spillet en del sammen, og har derved fået opbygget en god synergi. Han giver derfor en lille fordel til SuperNova her, da han mener at GGE ikke har scrimmet ligeså meget, og derfor stadig mangler noget af denne holdsynergi, på trods af deres laners, som er superstabile og har rigtig god shotcalling senere i spillet i form af Flipper og Proletariat.

Hvis vi forsættet til en femteplads har han placeret Solidarity, igen mener han at spillerne er udmærket, dog er deres nuværende teamplay ikke godt nok, til at Vivi kan retfærdiggøre at placere dem højere på sin liste, dog hvis de får styr på dette ville han have placeret dem højere.

For Horsens E-sports, som han vælger at placere på en sjetteplads, mener han at deres største nuværende problem er shotcalling, som ser ud til at kollapse fra tid til anden, dette er en ting han gerne ville se dem fikse, da han mener at deres spillere er udmærket matchende mod resten af ligaen.

De sidste to hold falder meget under samme kategori, her er altså tale om Sørby og Tricked, disse to hold mangler mest af alt at få opbygget deres holdsynergi, dette er da begge lineups er relativ nye, og de vil derfor have behov for mere tid før de for alvor begynder at spille ordentlig sammen. Han udtaler dog også, at Sørbys nye lineup ser rigtig farligt ud, og at han glæder sig til at se dem spille.